Costa: Motståndare försöker få mig utvisad – Göteborgs

I helgen spelade Chelsea hemma på Stamford Bridge mot Arsenal.

Diego Costa var i "högform" och fick Arsenalspelaren Gabriel utvisad. En utvisning som dock drogs tillbaka och där sedan Diego Costa bestraffades med tre matchers avstängning efter att ha satt upp händerna i ansiktet på Arsenalsspelaren Laurent Koscielny.

Trots många gruff med olika spelare och domare känner inte Costa sig förfördelad. Däremot spelar en hel del psykologi stor roll.

– Det känns som att psykologi alltid använts mot mig och att det är så jag fått ett dåligt rykte. Motståndarspelare försöker ofta provocera mig och få mig utvisad. Jag måste vara mentalt stark för att kunna vinna de striderna ute på planen, särskilt under nyckelmoment i matcher, säger Costa till Viasat.

Leave a Reply